Кіноа Trek'n Eat з овочами по-мексиканськи
Шість тисяч років тому кіноа була одним з трьох основних видів їжі стародавніх інків, нарівні з кукурудзою і картоплею. Справжнє джерело білка, мінералів і вітамінів, ця унікальна за своїми властивостями культура донині носить назву «Золото інків».
Сублімована страва "кіноа по-мексиканськи" - маленьке гастрономічне свято сучасних мандрівників. У міру гостре, це веганське блюдо родом Південної Америки, не містить глютен і лактозу, штучні барвники, консерванти і підсилювачі смаку. Яскрава палітра овочів і трохи спецій доповнюють барвисту смакову симфонію. Страва відмінно насичує, але зовсім не викликає почуття тяжкості.
Готові сублімовані страви Trek'n Eat для походів і подорожей створені для тих, хто не звик відмовлятися від якісної і здорової їжі ні за яких обставин. Відмінно підійдуть для поїздок, водних, піших і гірських походів. Стануть справжньою знахідкою в альпіністських сходженнях і багатоденних вело-експедиціях.
Розфасовані в міцні порційні пакети, які не бояться перепадів температури і вологості. Щоб отримати готову страву, досить залити в пакет гарячу воду і почекати 15 хвилин, після чого його можна їсти прямо з пакета, без необхідності мити посуд. Сублімати Trek'nEat — 100% натуральний продукт, не містять консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку, мають малу вагу і довгий термін придатності.
Склад: 44% кіноа, 28% овочі в різних пропорціях (картопля, квасоля червона, помідори, солодкий перець, кукурудза, селера, зелена цибуля), олія пальмова, столова сіль, цукор, спеції, дріжджовий екстракт, регулятор кислотності: лимонна; коріандр.
Алергени: селера.
Харчова цінність на 100 г: білки - 11 г, жири - 21 г, вуглеводи - 45 г.
Енергетична цінність на 100 г: 426 ккал.
Спосіб приготування: залити в пакет 320 мл гарячої води. Перемішати, почекати 15 хвилин. Можна їсти прямо з пакету.
Маса сухої страви - 140 г, готової - 540 г.